Smslån

 

"Var noga med ditt första val av smslån. Vissa långivare erbjuder gratis smslån upp till 6000 kr. Sköter man återbetalningen är det väldigt förmånliga lån. Därefter kan räntan variera allt mellan 100% - 1400% på årsbasis. Rätt använt kan smslån vara en bra lösning kortsiktigt om man håller sig strikt till amorteringsplanen. Ett tips är att du håller nere din dagliga konsumtion och maximerar inkomsterna under amorteringstiden".

 

Långivare Min - max Amorteringstid Kommentar
500 - 20.000 1 - 30 dagar • Låna 6000 kr gratis i 30 dagar
• Fler än 3 500 000 utgivna lån
500 - 20.000 30 - 90 dagar • Räntefritt första 30 dagarna
• Smslån även på helger
500 - 10.000 30 - 90 dagar • Lån utan UC
• Korttidslån utan fast anställning
500 - 10.000 15 - 90 dagar • Låna 500 kr gratis i 15 dagar
• Utbetalning även på helgerna
1000 - 10.000 61 - 90 dagar • Ingen UC
• Pengar samma dag
1.000 - 20.000 30 - 90 dagar • Gratis ansökan
• Besked direkt
1000 - 15.000 30 - 90 dagar • Nya kunder lånar räntefritt i 30 dgr
• Lånebesked direkt och utan UC

För dig som inte har kreditvärdighet att ta ett smålån finns det oftast möjlighet att ta ett smslån. När man tar ett nytt smslån är det oerhört viktigt att ha en bra plan för amorteringen. När du tar ett smslån så har du vanligtvis en, två eller tre amorteringstillfällen på dig att betala tillbaka. En bra plan är att sänka sina utgifter och om möjligt öka sina inkomster under amorteringstiden så gott det går. Med det sagt finns det några riktigt vettiga alternativ att välja på när det kommer till smslån. Det bästa med smslån är att du kan få ett gratis smslån om du klarar av en amorteringstid på maximalt tre månader. Ett annat sätt är att ta smslån innan det ger dig en betalningsanmärkning hos kronofogden. Detta ger dig bättre möjligheter till bra amorteringsplaner som du kan läsa om här längre ner. Ett tredje sätt att använda sig av ett smslån är att du kan ta smslån med betalningsanmärkning för att betala av befintliga skulder hos kronofogden.

Smslån eller mikrolån som det också kallas bör ses som en temporär lösning. Väljer man att ta ett andra smslån innan det första är återbetalt, blir troligtvis amorteringen för svår. Om man inte klarar av att betala sina smslån så ta hjälp av en nära vän eller släkting istället för ett tredje smslån. Vänd dig till nära och kära som medsökande till ett privatlån istället. Nu ska du dock inte kräva denna hjälp för det är också påfrestande för den som kommer till undsättning.

Om du inte får någon hjälp med att rädda din ekonomi så bör du vända dig till din kommun. Hos din kommun får du professionell hjälp och en genomgång av din ekonomi och dina lån. Det bästa är att vända sig dit innan du fått en betalningsanmärkning hos kronofogden. När du vänder dig till kommunen ska du vara totalt öppen med din ekonomi och ge allt för att reda ut dina lån. Fungerar inte detta heller kan kommunen hjälpa till med en skuldsanering. Väljer du en skuldsanering så är det positiva att du blir skuldfri efter några års kämpande. Dock är det en tuff period att gå igenom för dig och dina närmaste. Sammanfattningsvis kan man säga att rätt använt smslån har sin poäng, men går det överstyr bör man snabbt vända sig till någon för att stoppa lånekarusellen i tid.

Använder man nya smslån på rätt sätt så kan det lösa akuta problem men man måste samtidigt vara mycket disciplinerad med återbetalningen. Det behöver inte alltid vara svåra problem, det kan givetvis också vara angenäma problem som en resa, julklappar eller en fin present till sin andra hälft mm. Att låna runt 10000 kronor eller mer innebär att du måste betala tillbaka minst 3000 kr per månad för att bli av med lånet. Därför är det som vi tidigare nämnt av yttersta vikt att hålla nere andra onödiga kostnader för att komma på grön kvist igen. Vi rekommenderar därför att du aldrig ska låna mer än du behöver eller mäktar med att kunna betala av på 3 gånger.

Om du är på väg att köpa en egen bostad så är det av största vikt att inte ta nya smslån. Du bör göra vad som står i din makt för att ge dig själv möjlighet att låna till kontantinsatsen. Har du smslån nu så bör du lägga upp en plan för att nå din efterlängtade bostad. Klarar du av att höja inkomsterna och amortera av de sämsta lånen inom några år, så ligger vägen öppen för att låna till kontantinsatsen, så du kan äga ditt boende. Genom att ta ett privatlån kan du därmed förändra ditt liv.

Ta ett mindre lån
SevenDay 3,95
Klicklån
Bank Norwegian Banner
Lendo sommarlån 2017
ICA banken rörlig ränta
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
© 2017 Låna10000kronor